Százszorszép

kézműves kozmetikumok

szakértelem, természetesség, törődés

Megoldás csomag pattanások, mitesszerek esetén

Eleged van az arcodon, nyakadon, dekoltázsodon/mellkasodon, hátadon, karodon éktelenkedő gyulladt pattanásokból, mitesszerekből?

Mondtad már le a programodat, mert épp kijött néhány? 

Csúfoltak már miattuk a suliban?

Segítek neked!
Méghozzá fájdalommentesen, bárki által könnyedén otthon is elvégezhető módon, kizárólag szuper,
természetes alapanyagokból, kézzel készült kozmetikumaimmal.

Első és legfontosabb lépés a mindennapi alapos bőrtisztítás.

0. lépés (lányoknak)

Amennyiben sminket használsz, annak eltávolítása legyen az első dolgod az esti rutin részeként, melyhez a Zöldagyagos- citromos arctejet ajánlom.

Egy megnedvesített vattapamacsra 1- 2 nyomásnyit tegyél az arctejből és kezdheted is az áttörlést, az arcod letisztítását, miközben zöld agyag és citrom tartalmánál fogva már rögtön gyulladáscsökkentést, fertőtlenítést is végzel.

1. lépés (fiúknak - lányoknak)

A Parajdi sós kecsketejes szappant megnedvesítve, a kezedben felhabosítva, az arcod, nyakad, vagy akár az egész tested bátran átmoshatod!
Parajdi só, teafa- és citrom illóolaj tartalmánál és lúgos kémhatásánál fogva, azonnali mély tisztítást, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő hatást érhetsz el, a benne lévő ellenőrzött minőségű kecsketejjel és ápoló olajaival miközben kezeli a gyulladásban lévő bőrt, kíméletes hámoldó és mélyregeneráló hatást vált ki.

Néhány másodperces alapos mosakodást követően langyos vízzel öblítsd le a szappant!

Fontosnak tartom megemlíteni

a gyakran cserélt (akár 1-2 naponta), vegyszermentesen mosott, kezelt (mosódió, mosószóda, ecet, vasalás…) törölköző, kis/párna jelentőségét, használatát!

A gyulladásban lévő bőr visszafertőződését akadályozhatod meg így, valamint a szintetikus mosószer maradványok további bőrirritációját.

2. lépés (fiúknak - lányoknak)

A szappanos mosakodás, fürdést követően a szárazra törölt (tiszta, saját törölközővel!) arcot Csipkebogyó tonikkal kezeld!

A Csipkebogyó tonik egy gyógynövényes illatú, mesterséges adalékanyagoktól mentes, alkoholmentes kozmetikum.
Mivel nem tartalmaz alkoholt, nem szárítja a bőrt, nem von el vizet, nem érzel utána húzódó érzést, nem fogja a bőröd magasabb zsírtartalmánál fogva még tovább fokozni a már kialakult és/ vagy öröklött vízhiányodat, melytől akár kisebb nagyobb darabokban képes hámlani az arcod, a szemöldököd, a hajas fejbőr határán, a fül környékén, az orrod orcák felőli két oldalán.

Ezeket a tüneteket is néhány nap alatt megszünteti, a mindennapi kezeléssel a tünetmentességet fenntarthatod ezzel a rutinnal.

Csipkebogyó ázalékot, kézműves almaecetet, teafa- és citrom illóolajat tartalmaz.  Ha elfogadod mindezek természetes illatát, cserébe gyönyörű bőrt kapsz!

Száraz vattapamacson használd, 2 mozdulattal betonikozva azt, majd a bőrödet áttörölve hagyd rajta, ne öblítsd le! Este mindenképp, esetleg reggel is.

Tehát a mindennapi arcápolás gyulladásos, pattanásos- mitesszeres bőr esetén:

lányoknál

Zöldagyagos- citromos arctej, Parajdi sós kecsketejes szappan, Csipkebogyó tonik.

fiúknak

Parajdi sós szappan, Csipkebogyó tonik

..és kész! 🙂

3. lépés (nagyon fontos, de már nem mindennapi mozzanat) - fúknak, lányoknak

2 hetente ajánlom a bőrötök felső elhalt rétegének kíméletes eltávolítását!
Ez a legfelső, már funkcióval nem rendelkező réteg a civilizált életünknek köszönhetően nem tud leválni, ebben van szükség segítségre, amiben tökéletesen bevált az Olíva mag mikroőrleményes arc- és testradír.  A benne lévő rengeteg természetes mikroőrlemény kíméletesen, de alaposan eltávolítja az elhalt, felesleges hámot, a pattanások, mitesszerek egy részét, a mélyebbeknek kivezető nyílást nyit, így maguktól elmúlhatnak. Visszajelzések alapján azonnal érezhető, másnap már látható is lenyűgöző hatása.

Megnedvesített arcon, nyakon, dekoltázson ajánlom. Én zuhanyzás közben szoktam, a tusolás elejére ütemezve, 3- 4-szer körkörös, felfelé irányuló mozdulattal. Értékes hatóanyagai miatt ne öblítsd le azonnal, a tisztálkodás/fürdés idejére az arcon, mint egy pakolást hagyd a bőrödön, meghálálja!

Az eredmény első használat, néhány óra után már látható.

Kérlek vásárláskor vedd figyelembe, hogy normál használat esetén minden termék 3-5 hónapra elegendő mennyiséget jelent!

Eredmények és visszajelzések

előtte - utána

előtte - utána

Eddigi legnagyobb eredményem! Már egy hete ilyen nyugodt a bőröm! El sem hiszem! Az eddigi 1-2 naphoz képest ez nekem világ megváltó eredmény!

Györgyi-Felsőpakony

Használja egészséggel, elégedettséggel
a Százszorszép Kézműves kozmetikumokat!

Facebook