Százszorszép

kézműves kozmetikumok

szakértelem, természetesség, törődés

Arcradír dióhéj őrleménnyel és hyaluronsavval

A munkám során gyakran tapasztaltam,hogy a kereskedelmi forgalomban lévő radírokban hol van, hol nincs… többnyire inkább nincs szemcse. Bosszantott, hogy nem tudok egy igazán alapos peelingezést elvégezni velük.

Amikor rátaláltam a dióhéj őrleményre és elkészítettem belőle az első arcradírt, nagyon boldog voltam, mert olyan sűrűn tartalmazza a pici dióhéj golyócskákat, ahogy én és még sokan szeretik, hogy mindenhol érezhető maximális koptatást lehet vele végezni.

A termék 30 ml-es kiszerelésben kapható.

5.400 Ft

Leírás

Havonta 1 alkalommal a letisztított bőrre egy nagyobb borsónyi mennyiséget az arcon szétoszlatva, majd apró, gravitációval és ránc képződéssel ellentétes, finom, bőrt nem nyújtó, körkörös mozdulatokkal eltávolíthatjuk a felső elhalt bőrréteget, ami a kozmetikai problémák nagy részéért felelős.

Használatával megszűnik a feszülő érzés, a gyulladásért- felülfertőződésért gyakran felelős réteg eltűnik, megelőzhetőek az apró- majd mélyülő ráncok,a bőr felfrissül, fokozódik a vér- és nyirokkeringés, a sejtek oxigén ellátottsága gyorsul, a hatóanyagok könnyebben felszívódnak… röviden a bőr megszépül.

Nem mellékesen bio összetevőkből, használat közben azonnal funkcionáló értékes hatóanyagokkal készül.

Felhasznált alapanyagok

Összetevők: Desztillált víz, damaszkuszi rózsa virágvíz, hyaluronsav, olívem, xantan, bio shea -kakaó- kókuszvaj, olíva – dió olaj, dióhéj őrlemény.