Százszorszép

kézműves kozmetikumok

szakértelem, természetesség, törődés

Halványító, fényvédő testápoló

A testápoló ok,kor és alkalmazott testfelület alapján készül.

Az extra fényvédelmet a elsősorban a bio feketeribizli mag olaj, meggymag olaj; a halványítást pedig az aszkorbinsav és a citrom hatása éri el a bőr kezelt felületén.

A termék 100 ml-es kiszerelésben kapható.

14.900 Ft

Leírás

Minden krém és testápoló, amit készítek tartalmaz természetes fényvédőket( pl. bio kakaóvaj, kókuszvaj), de vannak esetek ,amikor az átlagosnál több fényvédelemre, halványításra van szükség.

Ilyen esetek például a családjában már előfordult, vagy ha maga érintett rosszindulatú bőrelváltozással; a gyermekek- érzékeny bőrűek általános, mindennapos védelme; hajlamos szeplőre- egyéb pigment-rendellenességre például: terhességi májfolt( bajusz vonalon, homlokon elsősorban), öregségi pigmentfoltok ( általában kézfejen, alkaron)..; gyulladás utáni pigmentáció ( gyakori, mély pattanások a karon, háton, melyek gyógyulása után általában a környező bőr színénél világosabb,vagy sötétebb foltot hagyva gyógyulnak).

Összetevők: Desztillált víz, olivem, xantan,bio shea -kakaó- kókusz vaj, fekete ribizli mag – meggymag, extra szűz olíva olaj, aszkorbinsav, citrom kivonat.